Доктор за вашата бања

 

 
професионална услуга по модел клуч на рака
- изработка или реновирање
 
 
 
 
 
 

ВИСОК КВАЛИТЕТ

 
 
 
 
 

Модерен Дизајн

 
 
 
 
 

Прифатливи цени

 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 

 

Кои ги нудиме

 
 
 
 
 
 

Водовод и канализација во бања

 
 
 
 
 
 

Електрични инсталации во бања

 
 
 
 
 
 

Вградени ВЦ Школки

 
 
 
 
 
 
 
 

Водоводни инсталации во бања

 
 
 
 
 
 

Молерски и гипс работи во бања

 
 
 
 
 
 

Хидроизолација во бања

 
 
 
 
 
 

ВИДЕО

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тоалет во изработка-поставуванје плочки и санитарна опрема

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тоалет во изработка-поставуванје плочки и санитарна опрема

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бања во изработка-поставуванје плочки и санитарна опрема

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

за нас

 

 

Кои сме ние

 
Професионалци за секаков вид бањи,
за изработка или реновирање.
 
 
Ги работиме сите фази за изработка на бањи - менување на инсталации за водовод и канализација, електрични инсталации, водоводни инсталации, малтерисување на ѕидови, молерски и гипс работи, хидроизолација. Работиме по концептот на клуч на рака.

Ваша е идејата, а наша е целосната изведба. Вам Ви останува да уживате во Вашата нова бања.
 
 
 
 
 
 

Побарајте бесплатна консултација

 
 
 
 
 
 

Проекти

 

 

Дел од нашите завршени проекти

 
 
 
 
 
 

Контакт

 

 

ИМАТЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА?

 
 
 
 
 
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-Маил: